ログイン
ヘルプ
×終了
検索
ブックマーク
マイライブラリ
検索条件入力
>
書誌詳細
> 関連資料一覧:(本学所蔵)
関連資料一覧:(本学所蔵)
検索条件
件名:LCSH:Foodindustryandtrade -- Safetymeasures
図書(3 件)
選択行を:
10件
20件
50件
資料名
キャンパス
責任表示
出版者
出版年
所在
1
Case studies in food microbiology for food safety and quality
南港
edited by R.K. Pawsey
Royal Society of Chemistry
2002
南港 1F一般書架D
498.54/C
2
Food safety : a reference handbook ( Contemporary world issues )
南港
Nina E. Redman
ABC-CLIO
2000
南港 1F一般書架D
498.54/R
3
Principles and guidelines for incorporating microbiological risk assessment in the development of food safety standard, guidelines and related texts : report of a joint FAO/WHO consultation, Kiel, Germany, 18-22 March 2002
南港
issued by the Food and Agriculture Organization of the United Nations, the World Health Organization and the Institute for Hygiene and Food Safety of the Federal, Dairy Research Centre
FAO
2002
南港 1F大型本架
498.54/P
選択行を:
▲ページトップへ
動画を再生するにはvideoタグをサポートしたブラウザが必要です。