ログイン
ヘルプ
×終了
検索
ブックマーク
マイライブラリ
検索条件入力
>
書誌詳細
> 関連資料一覧:(本学所蔵)
関連資料一覧:(本学所蔵)
検索条件
件名:LCSH:Food -- Microbiology
図書(6 件)
選択行を:
10件
20件
50件
資料名
キャンパス
責任表示
出版者
出版年
所在
1
Case studies in food microbiology for food safety and quality
南港
edited by R.K. Pawsey
Royal Society of Chemistry
2002
南港 1F一般書架D
498.54/C
2
Foodborne pathogens : hazards, risk analysis, and control CRC Press , Woodhead ( Woodhead Publishing series in food science and technology )
南港
edited by Clive de W. Blackburn and Peter J. McClure
CRC Press, Woodhead
2002
南港 1F一般書架D
498.54/F
3
Food microbiology and laboratory practice
南港
Chris Bell, Paul Neaves, Anthony P. Williams
Blackwell Science
2005
南港 1F一般書架D
498.54/B
4
Guide to foodborne pathogens : cloth
南港
edited by Ronald G. Labbé, Santos García
Wiley-Interscience
2001
南港 1F一般書架D
498.54/G
5
Microbiological risk assessment in food processing : CRC Press ( Woodhead Publishing series in food science and technology )
南港
edited by Martyn Brown and Mike Stringer
CRC Press, Woodhead Pub.
2002
南港 1F一般書架D
588/M
6
Practical food microbiology
南港
edited by Diane Roberts, Melody Greenwood
Blackwell Pub.
2002
南港 1F一般書架D
588.51/P
選択行を:
▲ページトップへ
動画を再生するにはvideoタグをサポートしたブラウザが必要です。