ログイン
ヘルプ
×終了
検索
ブックマーク
マイライブラリ
検索条件入力
>
書誌詳細
> 関連資料一覧:(本学所蔵)
関連資料一覧:(本学所蔵)
検索条件
件名:LCSH:Cookery,Chinese
図書(4 件)
選択行を:
10件
20件
50件
資料名
キャンパス
責任表示
出版者
出版年
所在
1
Chinese food ( Penguin handbooks )
南港
[by] Kenneth Lo
Penguin
1972
南港 1F一般書架D
596.12/L
2
The cooking of China [text] , Recipes ( Foods of the world )
南港
by Emily Hahn and the editors of Time-Life Books, photographed by Michael Rougier
Time-Life Books
1968
南港 1F大型本架
596/F/[10]
3
Food culture in China ( Food culture around the world )
南港
Jacqueline M. Newman
Greenwood Press
2004
南港 1F一般書架D
383.822/N
4
Oriental foods and herbs : chemistry and health effects ( ACS symposium series ; 859 )
南港
Chi-Tang Ho, Jen-Kun Lin and Qun Yi Zheng, editor, sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society, Distributed by Oxford University Press
2003
南港 1F一般書架D
596.22/O
選択行を:
▲ページトップへ
動画を再生するにはvideoタグをサポートしたブラウザが必要です。