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関連資料一覧:(本学所蔵)
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著者情報:Food and Agriculture Organization of the United Nations
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1書影バイオテクノロジーと食品の安全性 : FAO/WHO合同協議会報告書 : イタリア,ローマ,1996年9月30日~10月4日 ( 資料 ; 第368号[ 季報 ; 第62号] )南港国際連合食糧農業機関編集, 国際食糧農業協会訳国際食糧農業協会1998南港 1F一般書架D 498.55/B
2書影Food for all : すべての人に食料を ( 資料 ; 第365号 )南港国際連合食糧農業機関編国際食糧農業協会1998南港 1F一般書架D 611.3/F
3書影豆類の栄養と加工 南港FAO [編], 渡辺篤二, 大久保一良訳監修建帛社1993南港 1F一般書架D 616/M
4書影世界食肉経済 昭和41年 ( 日本食肉史基礎資料集成 ; 第177輯 )南港国際連合食糧農業機関編, 国際食糧農業協会訳栗田1984南港 1F一般書架D 383.8/K/177
5書影Community-based food and nutrition programmes : what makes them successful : a review and analysis of experience 南港Suraiya Ismail ... [et. al]Food and Agriculture Organization of the United Nations2003南港 1F大型本架 611.3/C
6書影Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines WHO , FAO ( Microbiological risk assessment series ; 3 )南港 World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations2003南港 1F一般書架D 491.7/H
7書影Codex alimentarius : food hygiene, basic texts 南港 Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization2003南港 1F一般書架D 498.54/F
8書影Safety evaluation of certain mycotoxins in food : FAO. pbk , : WHO. pbk ( FAO food and nutrition paper ; 74 )南港prepared by the Fifty-sixth Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA)World Health Organization, IPCS2001南港 1F一般書架D 491.59/S
9書影Risk assessments of Salmonella in eggs and broiler chickens interpretative summary ( Microbiological risk assessment series ; 1, 2 )南港 Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization2002南港 1F一般書架D 491.7/R
10書影Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods interpretative summary (WHO) - technical report (FAO) ( Microbiological risk assessment series ; 4, 5 )南港 Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization2004南港 1F一般書架D 491.7/R
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