ログイン
ヘルプ
×終了
検索
ブックマーク
マイライブラリ
検索条件入力
>
書誌詳細
> 関連資料一覧:(本学所蔵)
関連資料一覧:(本学所蔵)
検索条件
件名:LCSH:Food -- Composition
図書(5 件)
選択行を:
10件
20件
50件
資料名
キャンパス
責任表示
出版者
出版年
所在
1
Dictionary of food compounds with CD-ROM : additives, flavors, and ingredients
南港
edited by Shmuel Yannai
Chapman and Hall/CRC
2004
南港 1F大型本架
R498.5/D
2
Dictionary of food ingredients : pbk
南港
Robert S. Igoe, Y.H. Hui
Aspen
2001
南港 1F一般書架D
R498.51/I
3
Essentials of food science ( Food science text series )
南港
Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian
Kluwer Academic/Plenum Publishers
2003
南港 1F一般書架D
498.51/V
4
Food composition data : production, management, and use pbk.
南港
by H. Greenfield and D.A.T. Southgate
FAO
2003
南港 1F一般書架D
498.55/G
5
Food quality and consumer value : delivering food that satisfies
南港
Monika J. A. Schröder
Springer-Verlag
2003
南港 1F一般書架D
498.5/S
選択行を:
▲ページトップへ
動画を再生するにはvideoタグをサポートしたブラウザが必要です。